Het lijkt erop dat er niets is gevonden op deze locatie.

 Eigenaar Ramon werkte bijna vier jaar in een cafetaria voordat de Meyboom op zijn pad kwam. Samen . “Kwaliteit staat voorop. We investeren in de nieuwste koffieapparaten en beste ijsmachines. Ik kan er echt van wakker liggen als een nieuwe receptuur het nét niet is. Doorgaan tot we de beste versie hebben, is dan de enige optie.”

“Alles wat wij onze gasten aanbieden, testen en proeven wij zelf eerst uitgebreid. Zo komen wij tot de .” – Ramon Stegenga

Stefan koesterde de wens om een eigen onderneming te beginnen en kwam via zijn vader in aanraking met de sector. Die leverde namelijk aardappels aan de horeca. Niet gek dus dat hij dat nu ook voor De Meyboom doet. “We onderscheiden ons met de meest verse patat. De aardappelen komen van mijn vaders boerderij in Deurningen. Vervolgens schillen, snijden en bakken we de patat zelf. Verser kan niet.”

“Een cafetaria is van oudsher een plek waar rangen en standen er niet toe doen. Dat gevoel heb je ook in de Meyboom. Iedereen is welkom, iedereen is hier thuis.” – Stefan Leusink